Elérhetőségek

Miskolci II. Rákóczi Ferenc
Általános Iskola

 
3532 Miskolc, Zoltán u. 5.
46/532-515 46/532-516
igazgato@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Győri Kapui Tagiskola
3534 Miskolc, 
Miklós utca 13.
Titkárság: 30/8411384
Tanári: 30/8411008
Igazgatói: 30/8411354

tagisk@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Címlap

 Tisztelt Szülők!

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) a tankönyvellátás hatékony lebonyolításának biztosítására internetes rendelési felületet alkalmaz, melyen keresztül az iskolák minden tanév kezdete előtt megrendelik az aktuális tanévre vonatkozó tankönyveket. A rendelés diákonként történik, mely rendeléseket a KELLO összesíti, megrendeli a tankönyvek kiadóitól, majd ezt követően leszállítja az iskolákba, ahol a tankönyveket egyedi menetrend alapján kiosztják a szülőknek/diákoknak.

A 2017/2018. évi tankönyvrendelésben a következő változások lesznek:

  • az általános iskolák 1-5. osztályában minden diák térítésmentesen kapja a tankönyvet,
  • a szülői ügyfélkapun keresztül, az alap és pótrendelésben rendelt tankönyvek mellett, az évközi rendelés tankönyveinek értéke is befizethető online bankkártyás fizetéssel (ingyenes tankönyvellátásra nem jogosult diákok esetén),

A szuloifelulet.kello.hu oldalon ellenőrazheti, jóváhagyhatja gyermeke rendelését! A rendelési időszak április 30-án zárul!

A szuloifelulet.kello.hu oldalon az alábbi funkciók elérhetőek:
1. A szülő megtekintheti, és jóváhagyását, illetve módosítási kéréseit jelezheti a Tankönyvfelelős részére:

  • gyermeke(i) tankönyvrendelésével kapcsolatban (ingyenes tankönyvellátásra nem jogosult diákok esetén),
  • gyermeke(i) iskola által nyilvántartott személyes adataival kapcsolatban (ez a funkció adatvédelmi okokból regisztrációhoz kötött).

2. Hagyományos, csekkes fizetési mód mellett, lehetőséget nyújtunk az online fizetési mód választására (bankkártyás fizetés), valamint a számla elektronikus formátumban (PDF) történő letöltésére. A szülői felületen keresztül a „nem kérek csekket” opció választása esetén nem küldünk külön nyomtatott számlát és csekket (akik online bankkártyával, vagy utalással kívánnak fizetni).

3. A szülői felületen az Önök által jelzett módosítási igényekről, az iskola értesítést kap. A szülő módosítási kéréseinek elfogadása, végrehajtása mindaddig nem jelent tényleges adatváltozást, ameddig az erre jogosult személy (pedagógus, iskolai tankönyvfelelős) azt át nem vezeti a tankönyvrendelési felületen. A tankönyvek online bankkártyás vagy átutalásos befizetését és a tranzakció feldolgozását követően az iskola elektronikus visszajelzést kap a befizetés megtörténtéről.