Elérhetőségek

Miskolci II. Rákóczi Ferenc
Általános Iskola

 
3532 Miskolc, Zoltán u. 5.
46/532-515 46/532-516
igazgato@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Győri Kapui Tagiskola
3534 Miskolc, 
Miklós utca 13.
Titkárság: 30/8411384
Tanári: 30/8411008
Igazgatói: 30/8411354

tagisk@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Címlap

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az iskolapszichológusi szolgáltatás az alábbi módon szerveződik át igazodva az újonnan életbe lépő rendelkezésekhez:

      Mivel a diákok nem mehetnek az iskola területére, így a gyermekek pszichológiai ellátása sem valósítható meg iskolai kereteink között.

      A már folyamatban lévő egyéni foglalkozásokban érintett diákok szüleivel történő konzultáció is online kell történjen a következő időszakban, őket fogom keresni rövidesen.

      A mindenki számára sok kihívást tartogató élethelyzet sok új megoldandó feladattal is jár a hétköznapokban. Az esetlegesen felmerülő problémákkal  (otthoni feladatszervezés, bezártság, hatékony tanulás, szorongások kezelése, stb.) kapcsolatban folyamatosan tájékoztató anyagokat, játékos feladatokat, meséket teszek közzé az iskola honlapján a Digitális Oktatás/az intézmény neve/ Iskolapszichológus felületen, amely segítheti Önöket és gyermekeiket a problémákkal való megküzdésben. 

      A konzultáció a szülőkkel és a diákokkal a továbbiakban online formában történik, melyre minden hétköznap 08.00-16.00 között van lehetőség.

      A konzultációkat minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, amely történhet emailben, Facebookon vagy telefonon. Az előzetes egyeztetés során megbeszéljük a konzultáció(k) időpontját, illetve megegyezünk annak módjában (Facebook, email, Skype, telefon).

      Kérem, hogy előzetes megbeszélés nélkül csak sürgős esetben, illetve egyeztetés céljából keressenek!

Elérhetőségeim:

     email: vargabodonyi.julia@gmail.com

     telefon: 06205576988

Bármilyen felmerülő kérdés vagy nehézség esetén továbbra is keressenek bizalommal! Mindenkinek sok erőt, kitartást és egészséget kívánok a következő időszakhoz!

 

Üdvözlettel:

Varga-Bodonyi Júlia

iskolapszichológus