Elérhetőségek

Miskolci II. Rákóczi Ferenc
Általános Iskola

 
3532 Miskolc, Zoltán u. 5.
46/532-515 46/532-516
igazgato@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Győri Kapui Tagiskola
3534 Miskolc, 
Miklós utca 13.
Titkárság: 30/8411384
Tanári: 30/8411008
Igazgatói: 30/8411354

tagisk@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Címlap

Tájékoztatás étkezés rendeléséről
2021/2022. tanévre

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Az Ön gyermekének köznevelési intézményében a közétkeztetési feladatokat a Miskolci Közintézmény-működtető Központon (MKMK) keresztül Miskolc MJV Önkormányzata látja el. Az ételeket a Kórház és Menzaétkeztetés Kft. (KEM Kft.), mint külső szolgáltató készíti és biztosítja.
Az étkezés megrendeléséhez, kedvezmények igénybevételéhez szükséges nyomtatványok az Intézményünk honlapján a http://mkmkozpont.hu/etkezes-igenylese-2021-2022-es-tanevre-letoltheto-d... linkről letölthetőek, illetve Intézményünk portáján átvehetőek. Az igénylőlapot kitöltés után aláírva, szkennelve kell visszaküldeni az mkmk.menza@gmail.com email címre, illetve személyesen és postai úton is eljuttatható Intézményünkbe (3525 Miskolc, Városház tér 13.).
Az étkezés megrendelésére/lemondására Intézményünkben csak írásban, visszakereshető módon (lehetőleg e-mailben) lesz lehetősége, telefonos lemondást nem fogadunk. Telefonon az iskolai étkezési ügyintézővel veheti fel ez ügyben a kapcsolatot, betartva a szülői tájékoztatóban lévő időkorlátokat. A hiányos, olvashatatlan igénylőlapok nem kerülnek feldolgozásra. Ezért kérjük, hogy az egyeztetéshez email címet, illetve telefonszámot megadni szíveskedjenek.

A 2021/2022. tanév első tanítási napja 2021. szeptember 1. szerda. Amennyiben gyermekének szeretne az első tanítási napra étkezést rendelni, a hiánytalanul kitöltött és aláírt igénylőlap leadási határideje 2021. augusztus 23. hétfő.

A 2021. augusztus 23. után érkező igénylőlapok folyamatosan kerülnek feldolgozásra.
Az étkezés első napja a hiánytalanul kitöltött igénylőlapok beérkezése utáni 3. munkanap. (Tehát Pl.: a 2021. szeptember 1-én érkező igénylőlapon szereplő tanuló leghamarabb 2021. szeptember 6-án, hétfőn tud előszőr étkezni.)

A fejlesztéseknek köszönhetően 2021. szeptembertől a Szülők a QB-Suli internetes felületen önállóan is intézhetik és online rendelhetik meg és mondhatják le gyermekeiknek az étkeztetést. A fizetendő étkezési díjakról ugyanezen a felületen keresztül, emailben kapják kézhez a fizetendő számlát.  A térítési díjak kiegyenlítésére a weboldalon keresztül, internetes bankkártyás fizetéssel is lesz lehetőségük. Az internetes fizetési mód teljesen biztonságos, a bankkártyák adatairól sem Intézményünk, sem pedig az oldalt üzemeltető Cég nem kap információt, a fizetési eljárás a bankterminálos fizetéshez hasonló.
A QB SULI menza rendszer használata regisztrációhoz kötött.
A weboldal (QB Suli) megjelenése minden képernyőmérethez igazodik. Így használható asztali számítógépen, laptopon, illetve tableten és okos mobiltelefon készüléken is.
Amennyiben a QB suli regisztrációt választja, kérem, hogy az intézményünk honlapjáról töltse le az ehhez szükséges nyilatkozatot.

Amennyiben nem kíván élni a fenti, webes alkalmazással, természetesen lehetőséget biztosítunk papír alapú étkezés megrendelésre is.
Ezzel együtt természetesen az eddig megszokott fizetési módok is megmaradnak:
•    banki átutalás vagy készpénzes, illetve bankkártyás befizetés az MKMK (Miskolc, Városház tér 13. sz. alatti)    pénztárában.

További étkezéssel kapcsolatos információkért keresse fel és kövesse honlapunkat.